Yeni üye
- Konu Yazar
Steam İsmi:
xUmutBen
SteamID64:
STEAM_0:1:506488105
Discord kullanıcı adı:
xumutbenz
Hangi sunucuda admin olmak istiyorsunuz?:
Arena 1v1
Aktif olduğunuz zamanlar:
16:00 dan 24:00 arası pc başındayım 5 6 saat oynarım
Neden Admin olmak istiyorsun?:
Sunucuda güzel vakit geçiriyorum eğlendiğim bi ortam arada çok troll toxic çıkabiliyo bunlarla ilgilenmek
ve güzel runaway yetkililerine destek olmak için hem ilk adminlik deneyimim olcak
sizlerle çalışmak isterim
Seni neden kabul edelim?:
Sunucunuzda ilgileniyorum sadece oynamaktan bile çok zevk alıyorum admin olmak bana katkı sağlamayacak zaten sadece sizlere destek olup toxicleri ayıklamak istiyorum diyebiliriz yeni önerilerde bulunmak sizlere yardımcı olmak isterim aktif ve olgun bir kişiliğim var adminlik tecrübesi kazanmak için en doğru yer olduğunu düşünüyorum
xUmutBen
SteamID64:
STEAM_0:1:506488105
Discord kullanıcı adı:
xumutbenz
Hangi sunucuda admin olmak istiyorsunuz?:
Arena 1v1
Aktif olduğunuz zamanlar:
16:00 dan 24:00 arası pc başındayım 5 6 saat oynarım
Neden Admin olmak istiyorsun?:
Sunucuda güzel vakit geçiriyorum eğlendiğim bi ortam arada çok troll toxic çıkabiliyo bunlarla ilgilenmek
ve güzel runaway yetkililerine destek olmak için hem ilk adminlik deneyimim olcak
sizlerle çalışmak isterim
Seni neden kabul edelim?:
Sunucunuzda ilgileniyorum sadece oynamaktan bile çok zevk alıyorum admin olmak bana katkı sağlamayacak zaten sadece sizlere destek olup toxicleri ayıklamak istiyorum diyebiliriz yeni önerilerde bulunmak sizlere yardımcı olmak isterim aktif ve olgun bir kişiliğim var adminlik tecrübesi kazanmak için en doğru yer olduğunu düşünüyorum