tier 2-3 surf sunucusu

Yeni üye
admin kardeşlerim istirham ediyorum diğer surf haritası geri gelsin. bu serverda zor map oynanmıyor. tier 2 maplarin çok azını oynayabiliyoruz. ya oylamada seçilmiyor yada rtv veriliyor. en az 500 saat surf üm var 15 20 saat surf yapan adamlar gelip haritamı değiştiriyor. boreas nyx oynamaktan bıktım usandım. cs go zamanından beri burdayım ben. tam surf geldi dedik sevindik şimdi harita bulamıyoruz kayacak

Selam @muhammed raşit#0039, öncelikle CS:GO zamanından beri bizimle olduğun için teşekkürler. Seni çok iyi anlıyorum, sürekli aynı maplerde (Boreas, Nyx) dönmek iyi surf yapan birine elbette yetmez.

Ancak Surf2 sunucusunu oyuncusu sayısı az olduğu için kapatmak durumunda kaldık. Şuanda oynadığın sunucu zaten tier 1 seviyesinde, yeni gelen oyuncuların zor maplerde hemen RTV atması da gayet normal kitlenin çoğunluğu kolay mapleri tercih ediyor çünkü sadece onları yapabiliyorlar, bu konuda haklısın ama sunucuyu ayakta tutan da o kalabalık oluyor maalesef. İleride oyuncu sayısı artarsa veya talep çoğalırsa tekrar değerlendiririz ama şimdilik ana sunucuda hep beraberiz.

Yeni üye
an itibarı ile t 1-2 sunucusu doldu. diğer arkadaşlardan da t3 serverin açılmasını isteyenler var. mapler aylardır bozuktu tam düzeldi kapandı. bi şans daha verelim lütfen :):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar