Son aktivite

• Boundless
    Boundless , faceit level başlıklı konuya cevap yazdı.
    Selamlar, anlattığın durumu çok iyi anlıyorum. Karşında 4 tane Faceit 10 Level oyuncu varken kafanı çıkardığın an vurulmak, oyun keyfini...
  • Myndr1x
    Myndr1x , Retakes forumunda faceit level başlıklı bir konu başlattı.
    faceitte 10 level olanlar düşük levellere oynattırmıyor adamlar aşırı iyi olduğu için vurulmuyo ve zevki kaçıyo bence 7 level aşağısı ve...
  • Rintarous
    Rintarous RunAway Ceza Süreleri konusundaki Boundless mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Sunucularımızda herkesin keyifli, adil ve saygılı bir oyun deneyimi yaşaması önceliğimizdir. Bu ceza sebepleri ve süreleri; hile, toksik...
  • Keal
    Keal , sunucu tarafından atılma başlıklı konuya cevap yazdı.
    Sorununuz çözüldü sanırım dc den de destek açmışsınız servere giriş yapabildiğinizi görüyorum
  • rjaan
    rjaan , Konu Dışı forumunda sunucu tarafından atılma başlıklı bir konu başlattı.
    sunucu tarafından atılıyorum sureklı
  • Honor
    Honor , İSTEMCİ HATASI başlıklı konuya cevap yazdı.
    https://forum.runawaytr.com/forumlar/mute-ban-itirazlari.51/
  • Honor
    Honor , saat yüzünden istemci hatası başlıklı konuya cevap yazdı.
    buradan iki hesabını da paylaşarak itiraz açarsan yardımcı olalım https://forum.runawaytr.com/forumlar/mute-ban-itirazlari.51/
  • pl4to
    pl4to , Genel Tartışma forumunda saat yüzünden istemci hatası başlıklı bir konu başlattı.
    yan hesapla env yapmaya sunucuya girdim oyun sürenizi açın fln yazdı açtım 72 saat varmış hesapta bi anda yasaklandınız fln bir sürü şey...
  • pl4to
    pl4to , İSTEMCİ HATASI başlıklı konuya cevap yazdı.
    yan hesapla bi gireyim dedim env yapmak için 72 saat vardı o hesapta ana hesapta banlanmış ne saçmalık bu 1774183491 yan hesapla bi...
  • Boundless
    Boundless Pro Pub Fps konusundaki La Essenza mesajınıza Muhteşem Muhteşem tepkisini verdi.
    Pro pubda ortalama veya ortalama altı sisteme sahip olup oyunu fps düşüşleri ve dalgalanmalarıyla oynayan oyuncular, daha iyi hoş ve...
  • Boundless
    Boundless , Pro Pub Fps başlıklı konuya cevap yazdı.
    Merhaba, Tavuk spawn olması, kan izleri, headshot kıvılcım efekti, ölü cesetleri anında silme, yerdeki silahları 10 saniyede bir...
  • Boundless
    Boundless , İstemci hatası başlıklı konuya cevap yazdı.
    Merhaba @afk.k41, discorddan veya sağ alt köşedeki canlı desteğe yazarsanız çözüm bulabiliriz.