Pro Pub Fps

Yeni üye
Pro pubda ortalama veya ortalama altı sisteme sahip olup oyunu fps düşüşleri ve dalgalanmalarıyla oynayan oyuncular, daha iyi hoş ve akıcı bir oyun deneyimi ve server popülasyon seviyesinin pozitif yönde değişimi için birkaç öneri. Öncelikle kan ve mermi izlerinin kaldırılması veyahut en minimale çekilmesi bile gayet faydalı bir hareket ( bu durum oyun içi fpsnizi %5 ila %10 etkileyen bir faktör) onun haricinde server kapasitesi biraz düşürülebilir gibi duruyor 10 vs 10 tarzı daha oynanılabilir ve akıcı bir oyun deneyimi sağlayacağını düşünüyorum. Onun haricinde ocussion culling (tıkanıklık ayıklama) pluginleride gayet etkili yöntemlerden biri. Elbette yapıldığını düşünüyorum fakat yapılmadıysada Micro stutter fixlenmesi düşük sistemli oyuncular için rahatlatıcı olucaktır. Network Rate ayarları hakkında bir yorum yapabileceğimi sanmıyorum. Bende pro pubda fps problemi yaşadığımdan dolayısıyla buraya bir öneri yazmak istedim umarım gerekli kişiler dikkate alıp ellerinden geldiğince birşeyler yaparlar. Hem oyuncular hemde server prestiji hakkında pozitif geridönüş olacağını düşünüyorum. İyi günler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni Konular