- Konu Yazar
Discord kullanıcı adınız nedir?:
emiralatli
18 yaşından büyük müsünüz?:
Evet
Başvuru gereksinimlerini karşılamıyorsanız referansınız kimdir?:
Referansım bulunmamakta
Discord'daki aktivitenizi nasıl tanımlarsınız?:
Günün çoğu saati aktifim diyebilirim ama illaki bir saat aralığı söylemem gerekirse 13.00-23.00 arası özel durumlar olmadığı sürece aktifim.
Neden Moderatör olmakla ilgileniyorsunuz?:
Aktif head adminliğim bulunmakta ve oyuncuların oyun içi sorunlarıyla da olabildiğince en kısa sürede ilgilenmeye çalışıyorum. Gerek Ts3 olsun gerek discord olsun günün çoğu zamanı aktifim bu sebeple gelen veya gelecek olan desteklerle oyuncularımıza daha da yardımcı olmak istiyorum.
İki kullanıcı arasındaki kavgada nasıl bir yol izlerdiniz?:
Öncelikle tarafların sakin olmasını isterim ve olayı anlamaya çalışırım. İki taraftanda kavga sebebini öğrendikten sonra taraf tutmaksızın objektif şekilde karar veririm.
emiralatli
18 yaşından büyük müsünüz?:
Evet
Başvuru gereksinimlerini karşılamıyorsanız referansınız kimdir?:
Referansım bulunmamakta
Discord'daki aktivitenizi nasıl tanımlarsınız?:
Günün çoğu saati aktifim diyebilirim ama illaki bir saat aralığı söylemem gerekirse 13.00-23.00 arası özel durumlar olmadığı sürece aktifim.
Neden Moderatör olmakla ilgileniyorsunuz?:
Aktif head adminliğim bulunmakta ve oyuncuların oyun içi sorunlarıyla da olabildiğince en kısa sürede ilgilenmeye çalışıyorum. Gerek Ts3 olsun gerek discord olsun günün çoğu zamanı aktifim bu sebeple gelen veya gelecek olan desteklerle oyuncularımıza daha da yardımcı olmak istiyorum.
İki kullanıcı arasındaki kavgada nasıl bir yol izlerdiniz?:
Öncelikle tarafların sakin olmasını isterim ve olayı anlamaya çalışırım. İki taraftanda kavga sebebini öğrendikten sonra taraf tutmaksızın objektif şekilde karar veririm.
Son düzenleme: