- Konu Yazar
Steam İsmi:
MCsnazzy
SteamID64:
76561199557104685
Discord kullanıcı adı:
mcsnazzy
Referanslarınız:
@final_story
@ wizard0_1
Hangi sunucuda admin olmak istiyorsunuz?:
Awp veya hangi sunucuda açığınız varsa o sunucuda
Aktif olduğunuz zamanlar:
sunucuya salı çarşamba perşembe cuma günleri Akşam saat 16.00 dan 02.00 arası aktifim
cumartesi pazar pazartesi tüm gün aktifim
Neden Admin olmak istiyorsun?:
bi iş yapıyorsam düzgün yaparım genelde arkadaşlar arasındada öyleydim dikkatli adaletli olduğumu düşünüyorum bu yüzden admin olmak istiyorum genelde adminlere ulaşma sıkıntısı olduğundan insanlara daha hızlı yardım etmek istiyorum
Seni neden kabul edelim?:
yaklaşık 5 6 yıldır oyundaki deneyimim adaletli ve yardımsever olmam Bu sayede hızlı bir şekilde adapte olurum diğer oyuncuların oyun içi sorunlarıyla ilgilenirim elimden geldiğince her konuda yardımcı olurum
MCsnazzy
SteamID64:
76561199557104685
Discord kullanıcı adı:
mcsnazzy
Referanslarınız:
@final_story
@ wizard0_1
Hangi sunucuda admin olmak istiyorsunuz?:
Awp veya hangi sunucuda açığınız varsa o sunucuda
Aktif olduğunuz zamanlar:
sunucuya salı çarşamba perşembe cuma günleri Akşam saat 16.00 dan 02.00 arası aktifim
cumartesi pazar pazartesi tüm gün aktifim
Neden Admin olmak istiyorsun?:
bi iş yapıyorsam düzgün yaparım genelde arkadaşlar arasındada öyleydim dikkatli adaletli olduğumu düşünüyorum bu yüzden admin olmak istiyorum genelde adminlere ulaşma sıkıntısı olduğundan insanlara daha hızlı yardım etmek istiyorum
Seni neden kabul edelim?:
yaklaşık 5 6 yıldır oyundaki deneyimim adaletli ve yardımsever olmam Bu sayede hızlı bir şekilde adapte olurum diğer oyuncuların oyun içi sorunlarıyla ilgilenirim elimden geldiğince her konuda yardımcı olurum
Son düzenleme: