Selamlar, anlattığın durumu çok iyi anlıyorum. Karşında 4 tane Faceit 10 Level oyuncu varken kafanı çıkardığın an vurulmak, oyun keyfini baltalayabiliyor. Takım dengesizliği hissi de cabası. Ancak bu duruma bir de şu açılardan bakmanı isterim:
a. Konfor Alanı Gelişimi Durdurur
Sadece kendi seviyendeki insanlarla oynamak bir noktadan sonra seni "kör dövüşü"ne hapseder. Level 10 oyuncuların oyun okuma becerisi, crosshair yerleşimi ve utility (bomba) kullanımı aslında senin için ücretsiz bir ders niteliğindedir. Onlara karşı oynamak, hatalarını en sert ve en hızlı şekilde görmeni sağlar. "Ben neden vuruldum?" sorusunun cevabı, seni bir üst seviyeye taşıyan anahtardır.
b. Denge ve Eşleşme
Oyuncuları keskin çizgilerle ayırmak, sunucu doluluğunu ve sürekliliğini inanılmaz bozar. Ayrıca, "karma" havuz sayesinde oyunun genel meta ve taktik anlayışı alt levellere daha hızlı yayılır. Yüksek seviyeli bir oyuncunun takımında olması, onun oyun içindeki yönlendirmeleriyle senin de oyun bilginin artması demektir.
Özetle; amacımız sadece vakit geçirmek değil, en iyilerle aşık atabilecek seviyeye gelmekse, o tokatı bazen yemek gerekiyor. Kaçarak değil, o 10 levellerin nasıl oynadığını analiz ederek güçlenebilirsin.
Ek olarak Retake sunucularımız daha çok profesyonellere ihtap eder, bu yüzden faceit 10 level oyuncuların çoğunlukta olduğunu sende farketmişsindir. Düşük levellerin DM ve Pro sunucularımızda pişmesi gerektiğini düşünmekteyim, farklı bir düşüncen varsa belirtebilirsin.